2 jaar geleden kwam ik

2 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Tjitske. Tijdens onze vakantie kwam ik er achter dat ik niet echt kon genieten. Ik kwam niet tot rust en mijn hoofd ging maar door. Via Ryanne had ik al eens wat berichtjes gelezen over Tjitske en dat sprak me enorm aan.
Ik nam contact op en kon al snel bij haar terecht. Tjitske begreep me meteen en ik voelde me direct op m’n gemak bij Tjitske. Ik kreeg de nodige tips om met mijn hoog gevoeligheid om te gaan. En Tjitske gaf me een access bars behandeling. Toen ik thuis kwam wist ik niet wat me overkwam. ’s Avonds zat ik voor de tv, ontspannen en m’n hoofd stond uit. Wat een openbaring, blijkbaar was die rust al heel lang geleden.
We gingen een traject in om me te begeleiden met mijn hoog gevoeligheid. Ik begon steeds meer mezelf te worden. Tjitske gaf me vertrouwen en tips om energie van anderen buiten de deur te houden. Zo kwam ik steeds meer in mijn eigen kracht te staan. Dit heeft heel veel veranderd. Ik ging andere keuzes maken. Mijn werk als operatie assistent paste al een tijd niet meer, maar nu ging ik ook echt om me heen kijken. Tjitske motiveerde me om met een opleiding te starten. Ik kwam er achter dat ik veel meer in me had dan ik dacht. Door de opleiding merkte ik dat ik daar echt energie van kreeg.
En na een tijdje startte ik zelfs mijn eigen bedrijf. Elke keer als ik twijfelde over bepaalde stappen gaf Tjitske me weer vertrouwen en inspiratie. Tjitske geeft me altijd energie, ziet altijd mogelijkheden en ziet waar jou kwaliteiten liggen. Zo kom ik elke keer vol inspiratie thuis na een afspraak. Door Tjitske ben ik door gegaan, waar ik eerder al lang weer zou stoppen. Tjitske voelt precies wat je nodig hebt. Elke afspraak is anders.
Zo hebben we al de nodige blokkades opgeheven. In een van de sessies heb ik ervaren wat het werk als operatie assistent met me deed, mijn baan in loondienst. En werken in mijn eigen bedrijf. Wat een openbaring. Ik voelde dat ik van mijn baan in loondienst letterlijk ziek en moe werd. En dat ik bruisde van de energie in mijn eigen bedrijf. Dit gaf voor mij de doorslag om ontslag te nemen. Vol vertrouwen en zonder twijfels ga ik nu volledig voor mijn bedrijf.
Twijfel ik wel. Dan kan ik altijd tussen de afspraken door contact opnemen. Tjitske staat altijd voor je klaar. En voelt ook op afstand wat je nodig hebt. Ze weet zelfs op afstand die lege batterij helemaal op te laden. Ik ben zo dankbaar dat Tjitske op mijn pad gekomen is. Het heeft mijn leven totaal veranderd. Tjitske, bedankt voor alles!