Beoordelingen van cliënten

Hieronder vindt je een selectie beoordelingen van cliënten. Wil je ook een beoordeling achterlaten n.a.v. je ervaring met Tjitske klik dan hier.

2 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Tjitske. Tijdens onze vakantie kwam ik er achter dat ik niet echt kon genieten. Ik kwam niet tot rust en mijn hoofd ging maar door. Via Ryanne had ik al eens wat berichtjes gelezen over Tjitske en dat sprak me enorm aan.
Ik nam contact op en kon al snel bij haar terecht. Tjitske begreep me meteen en ik voelde me direct op m’n gemak bij Tjitske. Ik kreeg de nodige tips om met mijn hoog gevoeligheid om te gaan. En Tjitske gaf me een access bars behandeling. Toen ik thuis kwam wist ik niet wat me overkwam. ’s Avonds zat ik voor de tv, ontspannen en m’n hoofd stond uit. Wat een openbaring, blijkbaar was die rust al heel lang geleden.
We gingen een traject in om me te begeleiden met mijn hoog gevoeligheid. Ik begon steeds meer mezelf te worden. Tjitske gaf me vertrouwen en tips om energie van anderen buiten de deur te houden. Zo kwam ik steeds meer in mijn eigen kracht te staan. Dit heeft heel veel veranderd. Ik ging andere keuzes maken. Mijn werk als operatie assistent paste al een tijd niet meer, maar nu ging ik ook echt om me heen kijken. Tjitske motiveerde me om met een opleiding te starten. Ik kwam er achter dat ik veel meer in me had dan ik dacht. Door de opleiding merkte ik dat ik daar echt energie van kreeg.
En na een tijdje startte ik zelfs mijn eigen bedrijf. Elke keer als ik twijfelde over bepaalde stappen gaf Tjitske me weer vertrouwen en inspiratie. Tjitske geeft me altijd energie, ziet altijd mogelijkheden en ziet waar jou kwaliteiten liggen. Zo kom ik elke keer vol inspiratie thuis na een afspraak. Door Tjitske ben ik door gegaan, waar ik eerder al lang weer zou stoppen. Tjitske voelt precies wat je nodig hebt. Elke afspraak is anders.
Zo hebben we al de nodige blokkades opgeheven. In een van de sessies heb ik ervaren wat het werk als operatie assistent met me deed, mijn baan in loondienst. En werken in mijn eigen bedrijf. Wat een openbaring. Ik voelde dat ik van mijn baan in loondienst letterlijk ziek en moe werd. En dat ik bruisde van de energie in mijn eigen bedrijf. Dit gaf voor mij de doorslag om ontslag te nemen. Vol vertrouwen en zonder twijfels ga ik nu volledig voor mijn bedrijf.
Twijfel ik wel. Dan kan ik altijd tussen de afspraken door contact opnemen. Tjitske staat altijd voor je klaar. En voelt ook op afstand wat je nodig hebt. Ze weet zelfs op afstand die lege batterij helemaal op te laden. Ik ben zo dankbaar dat Tjitske op mijn pad gekomen is. Het heeft mijn leven totaal veranderd. Tjitske, bedankt voor alles!

Coby

Ik ben nu 2x bij Tjitske geweest en heb het beide keer als zeer prettig en intens ervaren. Tjitske is een heel fijn en warm mens waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Ze heeft en geeft goede inzichten waarmee ik zelf aan de slag mag. Ze geeft goede en nuttige handvaten. Ik zou iedereen die zichzelf wil ontwikkelen aanraden een sessie bij Tjitske te boeken. Ze is echt een topper!

Nikki

Een aantal keer heb ik een afspraak bij Tjitske nu mogen ervaren, elke keer is de afspraak ontzettend waardevol. Telkens iets naar boven waarbij ik niet perse van de te voren had stil gestaan maar juist dingen die dieper zitten dan jezelf direct over begint. Ook heeft reguliere “therapie” mij nog niet zo goed geholpen en dat heb ik genoeg geprobeerd. Tjitske raakt de kern en maakt dat je zoveel dichterbij jezelf komt, zonder dat ik daarvoor zelf moet gaan graven in mijn verleden en eindeloos moet praten. Niet dat er niet gesproken word, het zijn juist hele fijne gesprekken.

Tjitske is sowieso in mijn beleving een enorm fijn, helder, lief persoon met een goed hart diende oprecht verder in het leven probeert te helpen en wat ze in mijn geval ook zeker succesvol doet.

Ze neemt de tijd voor je en het voelt alsof er geen druk is.

Ik ben ontzettend dankbaar voor en blij met haar begeleiding.

Andrea Druijff

Ik ben 2x bij Tjitske geweest om mijzelf weer te richten en op te laden. De ruimte waar ze werkt is een warm welkom. Haar behandeling is fijn en heeft mij inzichten gegeven over hoe ik verder kan. Tevens kreeg ik feedback over mijn lichaam en zijn. Dat gaf bevestiging en van daaruit wist ik weer waar ik vast zat. Dat is nodig om weer een stap te maken naar een volgende fase.

Dank je wel Tjitske

Joan Piersma

Tjitske is een hele lieve vrouw met een luisterend oor. Geeft goede tips, adviezen en heeft veel kennis. Goeie plek om even aan jezelf te werken. Je bent snel op je gemak door haar warme en open persoonlijkheid.

Annemarije Kunst

Een aantal sessies gehad bij Tjitske en dit heeft mij enorm geholpen! Ze heeft mij handvaten gegeven om in mijn eigen energie te blijven en niet dat van iemand anders over te nemen. Heel veel blokkades opgeruimd, inzichten gekregen zoal persoonlijk maar ook in mijn bedrijf. Ik blijf zeker af en toe terugkomen 🙂

Berber Algra

Tjitske is een ontzettend mooi, warm, puur en liefdevol mens. Je voelt je er echt thuis. Ze neemt echt de tijd voor je en hoop ik dat Tjitske haar werk aan nog meer mensen kan laten zien en voelen, want ze kan het als de beste!

Reactie Tjitske: Dankbaar voor jouw mooie complimenten Rick

Rick Bandstra

Sinds kort volg ik een coach traject bij Tjitske.
Tjitske heeft een prachtige warme ruimte waar ze de behandelingen geeft. Tjitske zelf is vriendelijk, attent en heeft meteen door wie er voor haar zit. Ik heb 2 Access bars behandelingen gehad wat enorm heeft geholpen. Nu gaan we verder met het coaching traject. Ondanks dat we hier net mee begonnen zijn merk ik al verschil. Ik ben mij bewuster van mijzelf, mijn gedachten en handelen. Tjitske is een expert op het gebied van HSP en helpt mij hier beter mee om te gaan. Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen en ben benieuwd wat voor moois ik nog van je kan leren !

Nadine Van der Zwart

Ik kijk altijd erg uit naar een afspraak bij Tjitske. Ze heeft een mooie praktijk, wat voelt als thuiskomen. Tjitske helpt me niet alleen met de access bars behandeling. Maar ook met haar gesprekken, waarin ze me tips en tools geeft hoe ik om moet gaan met m’n hoge gevoeligheid. Hiermee helpt ze niet alleen mij, maar ook de relatie met m’n dochter en m’n paard. Die beide ook hooggevoelig zijn. Echt een topper!

C.v. De Boer

Tjitske is een fijn mens, waar je je heerlijk kunt overgeven aan je behandeling. Ze voelt dingen veilloos aan. Echt een aanrader voor contact met je overleden dierbaren of je energie weer op peil te brengen. Ze doet nog meer…. ik voel me weer opgeladen als ik wegga en kijk weer uit naar de volgende behandeling.

F N

Tjitske wat ben jij een warme, lieve en bijzondere vrouw.
Echt een aanrader om een sessie bij jou te mogen ervaren.
het spirit consult was een hele bijzonder ervaring.
Samen hebben wij het verleden achter mij gelaten.
Met vele tips en handvaten ga ik positief de toekomst te gemoed.

Dank je wel lieve Tjitske

Andre van den Heuvel

Tjitske is bij ons in huis geweest en heeft ervoor gezorgd dat er weer rust in ons huis is.Tjitske voelt precies aan wat je nodig hebt! Echt heel fijn!

Astrid Janssen

Prachtige praktijk waar je je gelijk thuis voelt. Tjitske is warm, lief en professioneel. Ze luistert goed en weet wat je nodig hebt. De access bars is zeer effectief. Je leert veel over jezelf en je mag zijn wie je bent. Tjitske oordeelt niet.

Geke Van der Molen

Tjitske is erg betrokken, gedreven en flexibel. Zij zet net dat stapje meer voor haar cliënten. Hele fijne ervaring met zowel mijn zoon als mijzelf, met mooie inzichten en hulp op het gebied van HSP en meer.

sonja mulder

Ik ben super tevreden over Tjitske sinds ik bij haar ben geweest merk ik dat ik veel dichter bij mijzelf sta. En dit is een heel fijn gevoel, daarom is ze zeker een aanrader. Tjitske is een onwijs lief mens en weet wat ze doet. Absoluut niet zweverig staat echt wel met beide benen op de grond.

Sonali Tolsma

Een hele mooie ervaring. Naast het begeleiden van mensen op holistische wijze, kijkt ze verder dan dat, wat je via je ogen kunt zien. Een open en oprechte vrouw die je graag meeneemt in andere lagen. Helder zicht aanreikt door de sluiers even te openen, het is aan jou of je ze definitief opzij schuift.
Een bezoek aan haar kan ik zeker aanraden.

Els Neels

Heerlijk om even alles los te kunnen laten en te ontspannen. Het voelt fijn en vertrouwd. Ik kan Tjitske echt aanraden. Ze is een warme, lieve vrouw en heeft echt oog voor je.

Ilse Dekkers

Na elke sessie had ik het gevoel alsof ik 8 uur geslapen had, ik kwam ontspannen en uitgerust uit de behandeling. Dit gaf mij ook weer de ruimte om te voelen wat ik nodig had. Leren luisteren naar mijn hart.

Yvon Van Eerdt

Hartstikke fijn! En met haar bijzondere gave de spierspanning uit m’n lijf weten te krijgen en alles weer in de juiste flow gekregen. Super!

Carla Vermunt

Het is iedere keer weer genieten en tot rust komen bij Tjitske. Even een moment voor jezelf en je lichaam resetten. Een aanrader.

Janet Jongsma

1 review
Wat een fijn mens is Tjitske.
Ze neemt de tijd voor je en de behandelingen zijn super.
Erg blij met haar.

Wilma Stoker

Tjitske heeft echt een gave. De Access Bars sessies geven mij rust en inzicht.

Cristel

Lief en warm persoon heel veel van geleerd en nu het even niet lukt om heen te gaan blijft ze warm hart je toe dragen .
Xxxx Catharina

Catharina De Witte

Hele fijne sessies bij Tjitske gehad voor mijn Burnout.

Tine Falkena

Hele praktische en fijne tips voor mijn dochter gehad om om te gaan met overprikkeling.

me andi